آیین مردمی نکوداشت امیر سرتیپ غضنفر آذرفر از اسطورهها و نوابغ ارتش جمهوری اسلامی ایران، با حضور جمعی از فرماندهان و مسئولان ارتش و پیشکسوتان دفاع مقدس برگزار شد..
امیر سرتیپ ناصر آراسته، رئیس هیأت معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی در مراسم نکوداشت امیر سرتیپ غضنفر آذرفر که در تالار خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، گفت: امیر سرتیپ دوم آذرفر فرماندهای اصیل و با دانش هستند که از سه خصلت صداقت، شجاعت و صراحت برخوردارند.
وی افزود: امیر آذرفر در شرایط بحرانی و جنگی، فرمان سلسله مراتب فرماندهی را با صراحت، صداقت و شجاعت اعلام و اجرا میکردند؛داشتن صداقت ،صراحت وشجاعت در شرایط عادی راحت است ،در شرایط جنگی، خیلی سخت است که انسان بتواند مقتدرانه و با صلابت ،صراحت وشجاعت دستور فرماندهی را اجرا کند.
امیر سرتیپ آراسته ادامه داد: امیر آذرفر زمانی که در انگلستان و ایتالیا دورههای رنجری و تکاوری را میگذارند، بین نخبگان نظامی دیگر کشورها نیز جزو نفرات ممتاز و مستعد بود و گوی سبقت را در حوزههای مختلف از همترازان ربوده بود. همین موضوع سبب شد تا با درجه سروانی بهعنوان استاد در سطح ارتش مطرح شود.
رئیس هیأت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی خاطرنشان کرد: سپهبد شهید صیاد شیرازی درباره ایشان گفته است که امیر آذرفر استاد من بود و او انسانی صادق، درستکار و شجاع است.
امیر آراسته درباره مناصبی که امیر آذرفر عهدهدار بود، گفت: او با درجه سرگردی فرمانده پادگان مریوان شد، سپس مدتی فرماندهی تیپ ۸۴ خرمآباد و فرماندهی لشکر ۲۸ و فرماندهی لشکر ۶۴ ارومیه را بر عهده گرفت.
وی افزود: من شاهد بودم که این فرمانده غیور و بزرگوار بر پوتین سرباز کشور بوسه زد و او را تکریم کرد؛ وی سرباز را فرزند ملت و سرمایه ملی میدانست.
رئیس هیأت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی عنوان کرد: امیر آذرفر شجاعانه میجنگید و شجاعت را به نیروهایش تزریق میکرد و رفتار ایشان درسی برای برای تمامی نیروها بود.
وی افزود: بعد از عملیات کربلای ۷ که موجب آزادسازی ارتفاعات حاج عمران شد، حضرت امام(ره) از طریق حاج احمد آقا به امیر آذرفر فرمودند که عملیات شما دل من را شاد کرد. این اتفاق برای یک فرمانده لشکر تاکنون محقق نشده بود که فرمانده کل قوا حضرت امام خمینی(ره) او را مستقیم مورد خطاب قرار داده و چنین جملهای در رسای عملکرد مطلوب او بر زبان جاری کند.
امیر آراسته خاطرنشان کرد: امیر آذرفر فرماندهی قلبی، علمی و عملی بر اوضاع داشت که نمود آن در عملیات کربلای ۷ مشهود است. وی تفکر انقلابی و عملکرد انقلابی را توأمان با علم و رزم کلاسیک داشت.
امیر سرتیپ غضنفر آذرفر از اسطورهها و نوابغ ارتش جمهوری اسلامی ایران و فاتح ارتفاعات حاج عمران کردستان عراق در عملیات کربلای 7 است.
در این مراسم که به همت مردم و با مشارکت ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد؛ مهندس مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، امیر سرتیپ اسدالله حیدری،معاون هماهنگ کننده هیات معارف جنگ شهید صیاد شیرازی، امیر سرتیپ دوم فولادی، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ارتش، امیر سرتیپ دوم تقیخانی، معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش و جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند.
انتهای مطلب